Banglabari

Hieronder enkele foto’s van de uiteenzetting rond ons goed doel tijdens de vastenperiode. De kinderen kunnen zelf meer uitleg en info geven, ze waren zeer aandachtig.

2 reacties op “Banglabari”

1. sandra steurbaut zei op:

Zo straf van jullie: al voor de 3de keer Bengaalse families een betere toekomst geven! Veel plezier met de acties.

Jullie kunnen ons volgen op:

ps: alle Banglakidspulletjes worden fair trade gemaakt bij Asha in Bangladesh.

Sandra, vrijwilliger bij Banglabari&Asha

2. Luc Descheemaeker zei op:

Ik had een heerlijk dag op jullie school met zeer geïnteresseerde leerlingen, vlotte medewerking van de leerkrachten en een gastvrije sfeer. Met jullie inzet maken wij het verschil in Bangladesh.
    Daarom herhaal ik mijn vraag aan de leerkrachten: ‘Ziet iemand (x2) het zitten om volgend jaar met mij het Banglabari-project te bezoeken in Bangladesh tijdens de paasvakantie 2019 ? Misschien kunnen we de Bengaalse families bezoeken die nu gelukkig en veilig in een door jullie gesponsord huis wonen? Ami tomake balobashi.

Beste bezoekers,

Fijn dat jullie onze website komen bekijken. We wensen je vanaf 1 juli alvast een fijne vakantie!

Vriendelijke groeten,
    Meester Wim