Bosklas dag 4

Beste bezoeker,

onze vierde dag van deze bosklassen zit er ook alweer op. Vandaag verlegden onze kinderen een aantal van hun grenzen : een grottentocht met zaklamp, op handen en voeten…, een avonturentocht om u tegen te zeggen waarbij vooral gerekend werd op het helpen van elkaar in de groep… en natuurlijk de ‘death-ride’.

’s Avonds lieten onze kinderen hun eigen ‘special acts’ zien en konden ze even genieten van een laatste avond. Nu dromen ze al van andere zaken, en morgenavond, na het bezoek aan Blégny, ziet u ons terug!

5 reacties op “Bosklas dag 4”

1. Annie(oma Yarne zei op:

Een dikke proficiat aan iedereen die van deze week een prachtweek hebben gemaakt, natuurlijk ook aan de weergoden die hun uiterste best hebben gedaan.

Dank aan iedereen die voor onze kinderen hun uiterste best hebben gedaan

2. corinne zei op:

Wat een onvergetelijke dag 😆🐶

3. van dorpe zei op:

wat een topweek voor de kinderen !!

4. Kristel zei op:

Wat een mooie zonnige week vol fijne herinneringen en (levens)ervaringen!!!

5. super fotos geniet jullie maar) zei op:

amai top werk voor de kids

Beste bezoekers,

Fijn dat jullie onze website komen bekijken. Hierbij kan ik alvast meegeven dat we op zondag 27 mei ons schoolfeest “De Linde reist de wereld rond”, houden. Die dag bent u van harte welkom op de school!

Vriendelijke groeten,
    Meester Wim