Bosklas dag 4

Beste bezoeker,

onze vierde dag van deze bosklassen zit er ook alweer op. Vandaag verlegden onze kinderen een aantal van hun grenzen : een grottentocht met zaklamp, op handen en voeten…, een avonturentocht om u tegen te zeggen waarbij vooral gerekend werd op het helpen van elkaar in de groep… en natuurlijk de ‘death-ride’.

’s Avonds lieten onze kinderen hun eigen ‘special acts’ zien en konden ze even genieten van een laatste avond. Nu dromen ze al van andere zaken, en morgenavond, na het bezoek aan Blégny, ziet u ons terug!

9 reacties op “Bosklas dag 4”

1. Annie(oma Yarne zei op:

Een dikke proficiat aan iedereen die van deze week een prachtweek hebben gemaakt, natuurlijk ook aan de weergoden die hun uiterste best hebben gedaan.

Dank aan iedereen die voor onze kinderen hun uiterste best hebben gedaan

2. corinne zei op:

Wat een onvergetelijke dag 😆🐶

3. van dorpe zei op:

wat een topweek voor de kinderen !!

4. Kristel zei op:

Wat een mooie zonnige week vol fijne herinneringen en (levens)ervaringen!!!

5. super fotos geniet jullie maar) zei op:

amai top werk voor de kids

6. Schoolfan zei op:

Hey Schoolfan hier, ik heb dit album gekozen want het was een onvergetelijke week op bosklas. We beleefden veel avonturen , we maakten met heel de klas heel veel plezier . In dit album zie je dat we grote rotsen mochten beklimmen.
    Dit was mijn mening over dit album.
    Veel liefs Schoolfan!!!!!!!

7. Sssilas zei op:

Hey mensen! Ik heb dit album gekozen omdat ik bosklassen supertof vond!
    Ik vond bosklassen heel leuk omdat ik veel bij mijn vrienden kon zijn en veel toffe activiteiten kon doen. Dit vond ik een van de leukste momenten van het hele schooljaar! Groetjes van Sssilas!!!

8. Adidas zei op:

ik vond deze week het leukst omdat we veel spannende dingen hebben gedaan. Samen hebben we gelachen en gespeeld.
    Iedereen heeft zijn grenzen verlegd. We hebben samen één groot avontuur beleefd! Het was een onvergetelijke week!!!
    Liefs Adidas.

9. banaantje Jo zei op:

Hallo mensen! In bosklassen heb ik veel mooie herinneringen. Ik vond het heel erg fijn om bij mijn vrienden te zijn. Er waren veel avontuurlijke dingen. We hebben wel veel gestapt. Maar ik was wel heel erg moe. We hebben op een heuvel geklommen waar we met de deathride naar beneden gingen. Groetjes banaantje Jo.

Beste bezoekers,

Fijn dat jullie onze website komen bekijken. We wensen je vanaf 1 juli alvast een fijne vakantie!

Vriendelijke groeten,
    Meester Wim