Bosklas V

Op vrijdag was de tijd aangebroken om de biezen te pakken. Enkele uitpuilende valiezen hadden een helpende hand nodig. Maar onze kinderen waren gelukkig zeer gedreven, alles verliep snel en vlot! In afwachting van het vertrek was er nog de uitslag van de quiz, een zang- en dansstonde. We namen met sfeer afscheid van het verblijf om vervolgens richting de grotten te vertrekken.
Daar kregen we uitleg over het ontstaan van de grot, de stalagmieten en de stalactieten. We verlieten de grot met de boot. Die dreef op het regenwaterreservoir in de grot.
Na het lunchpakket vertrokken we richting Nieuwerkerken. Een powernapje voor jong en oud bracht soelaas tijdens de lange rit. 😉
We genoten van een zeer fijne, zorgeloze bosklassen met een heel aangename groep leerlingen. Fijne vakantie en rust goed uit!
(Tip: Sommige fotoreeksen kunnen nog aangevuld worden.)

Tussen 10 en 30 maart is er inschrijvingsmogelijkheid, rekening houdende met de SES-kenmerken van het kind.

Vanaf 19 april zijn er vrije inschrijvingen.

Voor meer vragen kan u altijd terecht op 053/838252 of secretariaat@(at)basisschooldelinde.be

Welke onze huidige vrije plaatsen zijn, vindt u terug op de website www.naarschoolinvlaanderen.be

• 719866Totale hits: