Bosklas V

Op vrijdag was de tijd aangebroken om de biezen te pakken. Enkele uitpuilende valiezen hadden een helpende hand nodig. Maar onze kinderen waren gelukkig zeer gedreven, alles verliep snel en vlot! In afwachting van het vertrek was er nog de uitslag van de quiz, een zang- en dansstonde. We namen met sfeer afscheid van het verblijf om vervolgens richting de grotten te vertrekken.
Daar kregen we uitleg over het ontstaan van de grot, de stalagmieten en de stalactieten. We verlieten de grot met de boot. Die dreef op het regenwaterreservoir in de grot.
Na het lunchpakket vertrokken we richting Nieuwerkerken. Een powernapje voor jong en oud bracht soelaas tijdens de lange rit. 😉
We genoten van een zeer fijne, zorgeloze bosklassen met een heel aangename groep leerlingen. Fijne vakantie en rust goed uit!
(Tip: Sommige fotoreeksen kunnen nog aangevuld worden.)

Bestel uw maaltijden voor oktober: klik HIER .

Opgepast: woensdagavond op 29 september worden de bestellingen voor september afgesloten!

Let op : u kan enkel bestellen voor alle maandagen, alle dinsdagen, alle donderdagen en/of alle vrijdagen.