Inschrijven in onze school

Wij zijn blij dat u interesse toont in onze school en dat u uw zoontje of dochtertje bij ons wilt inschrijven. Deze inschrijvingen zijn echter gebonden aan strikte regels die binnen het LOP-gebied Aalst gelden.

U kan ons altijd contacteren voor verdere inlichtingen of een kennismaking met de school.

Concreet :

Tussen 1 en 18 februari is er een voorrangsperiode voor de inschrijving van broers/zussen en kinderen van personeel.

Tussen 10 en 30 maart is er inschrijvingsmogelijkheid, rekening houdende met de SES-kenmerken van het kind.

Vanaf 19 april zijn er vrije inschrijvingen.

Voor meer vragen kan u altijd terecht op 053/838252 of secretariaat@(at)basisschooldelinde.be

Welke onze huidige vrije plaatsen zijn, vindt u terug op de website www.naarschoolinvlaanderen.be

Met vriendelijke groet,

Vanaf 19 april zijn er vrije inschrijvingen.

• Activiteiten vandaag