Juf Evy

Naam : Evy Redant

Functie : kleuterleidster (eerste kleuterklas)

Ik woon in Haaltert en heb een schat van een zoontje Nicolas !

De meeste kleutertjes die hun eerste passen zetten in de kleuterschool komen bij mij in de klas terecht.   Samen met juf Push (kinderverzorgster)   proberen we  deze ‘grote stap’ zo aangenaam en vlotjes mogelijk te laten verlopen.

Een greep uit mijn hobby’s : winkelen, terrasje doen, lekker (gaan) eten, koken, lezen, uitwaaien aan zee,…

Favoriet :

eten : wafels, die alleen mijn mama zo lekker kan bakken.
kleur : fuchia, turqoise,… als het maar felle kleuren zijn.
muziek : een verstokte Q-luisteraar.
huisdier : hond, poes,… Ik hou eigenlijk van alle dieren, behalve muggen en spinnen.
vakantiestijl : zowel een zon-zee-strandvakantie als een vakantie in de bergen.  Als mijn zoontje het leuk vindt is voor mij de vakantie ook geslaagd.  Ik ben wel meer een natuurmens dan een cultuurmens.
acteur/actrice : het spontane, het ‘pure’ van de kindjes uit mijn klas 🙂

Groetjes,

Evy.

Beste bezoekers,

Fijn dat jullie onze website komen bekijken. Hierbij kan ik alvast meegeven dat we op zondag 27 mei ons schoolfeest “De Linde reist de wereld rond”, houden. Die dag bent u van harte welkom op de school!

Vriendelijke groeten,
    Meester Wim