16 mrt

Verduidelijking schoolopvang!

De kinderen kunnen tijdens de normale schooluren ( 08:35-15:30 ) opgevangen worden. Als er ouders zijn die in “shiften” werken dan mogen zij hun kinderen vroeger komen ophalen. Indien je de kinderen vroegtijdig komt ophalen, kom zeker langs bij het secretariaat zodat u de directeur/ secretariaat hiervan op de hoogte kan stellen.

NOG EVEN TER VERDUIDELIJKING:

Alle lessen worden geschorst maar we blijven de opvang verzekeren voor de leerlingen van wie ouders zelf niet in opvang kunnen voorzien (dus als je uit huis moet werken of kinderen van gezondheids- en/of veiligheidswerkers) of voor leerlingen die anders opgevangen worden door hun grootouders. De gezondheidsdeskundigen raden ten stelligste af om kinderen nu te laten opvangen door hun grootouders.

OPGEPAST:

De voor- en naschoolse opvang is nog steeds ter betaling. Ook de middagtoezichten worden aangerekend!

Hou onze website, Facebook en GIMME telkens in de gaten voor verdere maatregelen.

Het schoolteam

We kregen goed nieuws!
    De kermis gaat door en we kunnen er met al onze kapoenen naartoe op dinsdag 22 september.
    Daardoor komt de fotograaf op donderdag 1 oktober naar school.
    Vriendelijke groeten!

• Activiteiten vandaag