Welkom op onze site

Beste bezoeker,

Van harte welkom op de site van onze school!

U kunt hier de sfeer op onze school opsnuiven door te bladeren in ons fotoalbum. Ook vindt u er allerlei nuttige informatie over onze school. Uiteraard kunt u ook steeds bij ons persoonlijk terecht met al uw vragen of opmerkingen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Wie door deze site nieuwsgierig wordt naar hoe het er op onze school echt aan toe gaat: Steeds welkom om ons in levende lijve te komen bezoeken!

Namens het schoolteam.

Wim Van Damme directie

Nieuw op onze site...

Hieronder vind je de laatste 3 updates op onze site. Je kan gerust zelf een reactie plaatsen op een berichtje. Een overzicht van alle berichten vind je hier.

De kinderen van het zesde leerjaar wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2021!

De kinderen van het vijfde leerjaar wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2021!

De kinderen van het vierde leerjaar wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2021!

De kinderen van het derde leerjaar wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2021!

De kinderen van het tweede leerjaar wensen jullie allemaal een gezond en gelukkig 2021!

Reminder: 12,13 en 14 mei is de school dicht!( lokale verlofdag + Hemelvaart + brugdag)

Vriendelijke groeten!