Inschrijven in onze school

Beste ouders,

Wij zijn blij dat u interesse toont in onze school en dat u uw zoontje of dochtertje bij ons wilt inschrijven. Deze inschrijvingen zijn echter gebonden aan strikte regels die binnen het LOP-gebied Aalst gelden.

U kan ons altijd contacteren voor verdere inlichtingen of een kennismaking met de school.

 

Door een wijziging in de Vlaamse regelgeving verlopen de inschrijvingen voor volgend schooljaar op een andere manier

Als je je kind in onze school wenst in te schrijven, moet je digitaal aanmelden tussen 28 februari en 21 maart 2023 via de website van het lokaal overlegplatform. Van zodra deze website beschikbaar is, vind je hem hier terug. Tijdens deze aanmelding kan je ook andere scholen opgeven, voor het geval er geen plaats meer zou zijn op onze school. We raden dan ook aan dit zeker te doen.

Het moment van aanmelden is niet belangrijk, het is pas na het beëindigen van deze periode dat de computer begint te rekenen en de aangemelde kinderen rangschikt. Indien er meer aanvragen zijn dan plaatsen, rekent de computer verder op basis van afstand tot de school. Je zal bij het aanmelden naast het domicilieadres van je kind ook de mogelijkheid hebben om het werkadres van één van de ouders op te geven. Er wordt telkens rekening gehouden met de kortste afstand om de kinderen te ordenen.

Op 21 april 2023 krijg je het resultaat van je aanmelding, je krijgt dan een ticket voor de school die je werd toegewezen. Je kan nooit een school toegewezen krijgen die je niet aangeduid hebt. Vanaf 24 april 2023 kan je je met dat ticket inschrijven in de school.

Heeft je kind al een oudere broer of zus die al in onze school zit? Je moet je jongere kind toch aanmelden tussen 28 februari en 21 maart 2023, hij/zij zal wel met voorrang gerangschikt worden. Dit geldt ook voor kinderen van personeel.

We voorzien hier binnenkort meer gedetailleerde informatie over hoe het digitaal aanmelden werkt, er zullen voldoende ondersteuningspunten zijn waar ouders terechtkunnen die niet beschikken over de nodige digitale vaardigheden en/of toegangen. 

 

Voor meer vragen kan u altijd terecht op 053/838252 of secretariaat@(at)basisschooldelinde.be

 

 

 

 • Snelnieuws

  Opgelet!
  Dit schooljaar (2022-2023) zal de opvang op woensdag telkens maar voorzien zijn tot 16u30!

  Voor meer vragen kan u altijd terecht op de website en/of bij  de teamcoach van Infano:

  0498/86.32.13

 • Kies je klas

 • Statistieken

  • 70235Totale hits:
  • 0Hits vandaag:
  • 0Hits gisteren:
  • 2Bezoekers op dit moment online:
 • Activiteitenkalender

  Klik hier voor onze volledige activiteitenkalender.

 • archieven