Schoolreglement

De school stelt de ouders bij inschrijving in kennis van de ‘infobrochure onderwijsregelgeving’. Dat document biedt een overzicht van de relevante regelgeving met betrekking tot de items die opgenomen zijn in dit schoolreglement. Dit document zit vervat in uw bundel van de schoolbrochure.

Een actuele digitale versie van het document is beschikbaar op de website van de school www.basisschooldelinde.be De inhoud van de infobundel kan te allen tijde gewijzigd worden zonder de instemming van de ouders. Bij elke wijziging van de inhoud van de bundel, verwittigt de school de ouders via de website. Op hun verzoek ontvangen de ouders een papieren versie van het document.

Bijlage Schooljaar 2020-2021 prijzen

Infobundel Onderwijsregelgeving

Tussen 10 en 30 maart is er inschrijvingsmogelijkheid, rekening houdende met de SES-kenmerken van het kind.

Vanaf 19 april zijn er vrije inschrijvingen.

Voor meer vragen kan u altijd terecht op 053/838252 of secretariaat@(at)basisschooldelinde.be

Welke onze huidige vrije plaatsen zijn, vindt u terug op de website www.naarschoolinvlaanderen.be