06 sep

Zorg op school!

Op onze lindeschool werken we dit schooljaar met 2 zorgcoördinatoren.

Juf An voor de kleuterschool en juf Laura voor de lagere school, zo kunnen we ons ten volle toespitsen.

Als zorgcoördinatoren hebben we een ondersteunende, begeleidende en coördinerende functie met als doel het zorgbeleid van de school te optimaliseren op school-, leerkracht- en kindniveau.

Naast de zorg in de klas door de leerkracht en zorgleerkrachten gaan we samen op zoek naar de juiste hulpmiddelen voor elk kind. We willen de juiste zorg bieden via de leefwereld van elk kind.  Dit door gericht te observeren en in te spelen op de klassituatie.

We willen het aanspreekpunt zijn voor zorgvragen van leerlingen, leerkrachten, CLB en externe zorgverleners.

Indien u een vraag hebt, spreek ons gerust aan of maak een afspraak via mail.

Zorgco kleuterschool: Juf An Baeyens (an.baeyens@basisschooldelinde.be)

Zorgco lagere school: Juf Laura Goemaere (laura.goemaere@basisschooldelinde.be)

DEZE INFO ZAL IN DE TOEKOMST BESCHIKBAAR ZIJN VIA HET TABLAD ” EXTRA” => “ZORG OP SCHOOL!”

Bestel uw maaltijden voor oktober: klik HIER .

Opgepast: woensdagavond op 29 september worden de bestellingen voor september afgesloten!

Let op : u kan enkel bestellen voor alle maandagen, alle dinsdagen, alle donderdagen en/of alle vrijdagen.