Welkom op onze site

Beste bezoeker,

Van harte welkom op de site van onze school!

U kunt hier de sfeer op onze school opsnuiven door te bladeren in ons fotoalbum. Ook vindt u er allerlei nuttige informatie over onze school. Uiteraard kunt u ook steeds bij ons persoonlijk terecht met al uw vragen of opmerkingen. Aarzel niet om ons te contacteren.

Wie door deze site nieuwsgierig wordt naar hoe het er op onze school echt aan toe gaat: Steeds welkom om ons in levende lijve te komen bezoeken!

Namens het schoolteam.

Wim Van Damme directie

Nieuw op onze site...

Hieronder vind je de laatste 3 updates op onze site. Je kan gerust zelf een reactie plaatsen op een berichtje. Een overzicht van alle berichten vind je hier.

De lekkerste frietjes van de hele wereld zijn de frietjes die we zelf gemaakt hebben!!!

Enkele sfeerbeelden:

Sommige onderdelen van de website zullen onvolledig lijken. We zijn momenteel bezig met de website up-to-date te maken. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Sorry voor het ongemak!

Vriendelijke groeten!

De schoolfotograaf wordt verplaatst naar donderdag 1 oktober.

Vriendelijke groeten!

Op vrijdag 23 oktober 2020 is het Dag van de Jeugdbeweging!

Kom naar school in jouw uniform zodat we op het einde van de dag een mooie groepsfoto kunnen maken!

We kijken er naar uit!